Mia & Rådmanskliniken

Rådmanskliniken är en Naprapatklinik som drivs av  Mia Sjöblom. Individ anpassade behandlingar där patientens behov och eventuell skada står i fokus. Jag undersöker och behandlar både symptom och helheten.

Jag har i hela mitt yrkesliv arbetat med hälsa, friskvård och träning. Inom träning har jag varit en allätare, jag är utbildad, PT, instruktör i aerobic, spinning, yoga mm. Jag arbetar även som handledare på naprapathöskolan sedan 7 år tillbaka.

Just nu tränar jag själv mest styrketräning , spinning och har precis börjat spela golf. Sedan är jag förstås ute mycket med min hund Maggan.

Boka Behandling

Tillsammans med dig som patient kommer vi fram till ett tillvägagångssätt som passar dig vad det gäller längd på behandling, rehabilitering osv.
Helhetstänkandet gör naprapatin till en effektiv behandlingsmetod som först minskar smärtan, sedan återställer funktionen och slutligen förebygger framtida besvär.

Min vision

Min vision är att driva en klinik där du som patient känner dig lugn, trygg och omhändertagen på bästa sätt. Två av mina ledord är hållbarhet och helhet, detta går som en röd tråd genom hela verksamheten.

KONTAKT

Rådmansgatan 1B
114 25 Stockholm

073 142 9768

COPYRIGHT® 2020 | RÅDMANSKLINIKEN | By Blick it